داش جوات

داش جوات

داش جوات

داش جوات

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

ماسک و طرز تهیه و خواص جوانه گندم برای چاقی صورت و در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه گندم برای پوست صورت و طرز تهیه جوانه گندم می پردازیم.جوانه گندم از گندم جوانه زده بوجود می آید و دارای خواصی به مراتب بهتر از خود گندم است.مصرف آن در بارداری و برای چاقی و در بدنسازی توصیه می شود و در این مطلب بهترین اطلاعات را در مئرد جوانه گندم بدست خواهید اورد

خواص جوانه گندم

بهتر است بدانید که جوانه گندم جزء آن دسته از مواد غذایی است که متاسفانه خانواده‌ها به میزان کافی از آن استفاده نمی‌کنند. این درحالی است که جوانه گندم سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامین A  می باشد و مصرف آن برای خانواده ها ضروری است .شاید برایتان جالب باشد که جلوگیری از سرطان با مصرف ویتامین b17 که بیشتر در مغز زردآلو و هلو و وانه گندم هست امکان پذیر است.جوانه گندم یک منبع عالی از پروتئین‌های گیاهی به همراه فیبر و چربی‌های سالم است که دارای منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم و فسفر نیز می‌باشد. همچنین این ماده سرشار از ویتامین E و یک ماده مغذی ضروری با خواص آنتی اکسیدانی محسوب می‌شود. آنتی اکسیدان‌ها فاکتورهایی هستند که به کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن و جلوگیری از بیماری‌های مختلف در بدن کمک می‌کنند.♦

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه ی گندم در درمان مشکلات پوستی تأثیر بسیار دارد. توصیه می شود که تا پایان درمان از مصرف روزانه جوانه گندم در غذا و سالاد و از نوع خشک آن به صورت ماسک استفاده کنید.

جوانه گندم در بارداری

در واقع ویتامین A موجود در این جوانه سبب افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می گردد.از سوی دیگر مصرف جوانه ی گندم خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کم می کند. ویتامین B1 موجود در این جوانه نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضرورت دارد.بهتر است بدانید  جوانه گندم در رفع بی‌خوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم می‌تواند مفید و مؤثر باشد.بنا بر توصیه متخصصان، کسانی که از سوء تغذیه رنج می‌برند یا منع استفاده از سبزی‌ها را دارند، می‌توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود ویتامین‌ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری نمایند.

نحوه استفاده از جوانه گندم

در واقع جوانه گندم هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده می شود.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه ی گندم سرشار از ویتامین E است که برای اختلالات قاعدگی و ضعف تخمک گذاری زنان مفید است و می توان برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن جوانه گندم را در رژیم غذایی افراد گنجانده شود.

جوانه گندم و ویتامین b17

بهتر است بدانید که پودر جوانه ی گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است.ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود . سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان موثر شناخته شده می باشد.به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر امی باشد..به عقیده  بعضی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی موثر است و برای این منظور می توانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید که سبب شادی و طراوت و روشنی پوست می شود. به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کرده و به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه روی پوست صورت بگذارید.واقعیت این است که کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.در واقع جوانه ها مواد غذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان، در گروه سبزی ها، آن هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح به شمار می روند.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

گندم جوانه زده به مقدار زیادی دارای فیبر و آب است که باعث دفع کامل مدفوع شده، همچنین مانع از سرطان روده می شوند. مصرف آن یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت بدن است.

طرز تهیه جوانه گندم

بهتر است بدانید در سنین مختلف، مردان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از زنان به پروتئین و ویتامین های ب۶ ، ب۱۲ ، آ و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در باره زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده و حتی در مواردی از مقدار مصرف مردان نیز به مراتب بیشتر است.در واقع در سنین بالا به علت تحرک کمتر، نیاز بدن به انرژی کاسته شده، ولی در مقابل نیاز به ویتامین ها، املاح و پروتئین افزایش می یابد. با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های ب را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین های ث و ای، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی خواهیم برد.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

ویتامین B1 موجود در جوانه گندم موجب رفع خستگی مفرط، ضعف و بی حالی می شود.

بهتر است اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه ی گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از صرف غذا میل کنید و اگر می خواهید چاق شوید آن را ۱۰ دقیقه بعد از صرف غذا بخورید.جوانه گندم بسیار پر خاصیت است و می توانید در سالادها زا آن استفاده نمایید.

جوانه گندم ماده ای پرخاصیت برای بدن

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه گندم همچنین در ریزش مو و حتی در ترمیم موهای آسیب دیده نقش مؤثری داشته و برای همین منظور توصیه می شود که هر روز ۲ قاشق غذاخوری گندم جوانه زده تازه را خوب جویده و فرو دهید و همچنین به صورت روزانه همراه با غذاها و نوشیدنی ها میل گردد.

ماسک جوانه گندم

ماش، عدس، گندم، جو و شنبلیله، دانه‌هایی هستند که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند.طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربی‌های موجود در دانه به واحدهای قابل هضم و جذب‌تری تبدیل می‌شوند .در این فرآیند میزان ویتامین، املاح معدنی و پروتئین دانه افزایش، اما کالری و کربوهیدرات‌هایش کاهش می‌یابد زیرا نشاسته موجود در گندم، برای تأمین املاح و ویتامین‌ها مصرف می‌شود.اگر چه نشاسته موجود در جوانه‌ها کمتر می‌شود اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد چون ارزش غذایی 4 قاشق غذاخوری جوانه گندم، معادل یک واحد نان است. به عبارت ساده‌تر، 100 گرم گندم، 500 کیلوکالری و 100 گرم جوانه گندم، 200 کیلوکالری انرژی دارد.ویتامین B موجود در جوانه گندم نیز نقش موثری در تعادل سیستم عصبی دارد و مصرف آن در کسانی که دچار اختلالات خواب (کم‌خوابی) یا احساس خستگی مفرط، ضعف و بی‌حالی را کاهش می‌دهد.

جوانه گندم در ماست

جوانه ی گندم به دلیل داشتن ویتامین‌های E، سلنیوم و منیزیم، رادیکال‌های آزاد را حذف می‌کند و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت‌های مغز کمک می‌کند. بهترین روش مصرف جوانه گندم به صورت تازه است نه پودر یا خشک‌شده آن.می‌توان جوانه‌ها را به انواع سالادها افزود و به میزان مناسب همراه غذا خورد یا به ماست اضافه کرد. به این ترتیب هم تنوع و هم ارزش غذایی سالاد افزایش می‌یابد.توصیه می‌شود جوانه گندم را در غذای بچه‌های زیر 2 سال هم بریزید اما به دلیل طعم خاص آن، بهتر است برای بچه‌های بین سنین 5-2 سال، آن را به ماست اضافه کنید. در صورتی که کودک بالای 5 سال است، حتماً جوانه‌ها را به سالاد بیفزایید.مصرف جوانه همراه با سالاد یا ساندویچ‌های خانگی، میان وعده‌ای مناسب برای تمام افراد به خصوص دانش‌آموزان است.

گفتنی است که میوه و سبزیجات و دانه ها و یا جوانه گندم و جوانه ماش برای درمان نقرس بسیار مفید است.

جالب است بدانید که تخمه‌ آفتاب‌گردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن می باشد که در این مورد آخر می‌تواند با جوانه‌ گندم، جگر و یا زرده‌ی تخم مرغ وارد رقابت گردد.در واقع این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین E می‌باشند.بدنیست بدانید که تخمه آفتاب‌گردان انرژی دهنده بسیار خوبی است. لازم به ذکر است که یک مشت تخمه‌ی آفتاب‌گردان 55 درصد تیامین یا همان ویتامین B1 مورد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین می نماید . همچنین بدنیست بدانید که تخمه آفتاب‌گردان حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک) و اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 و ویتامین‌های دیگر گروه B می‌باشد. این ویتامین‌ها موجب می‌شوند که بدن به خوبی بتواند از هیدرات‌های کربن (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد

طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزانه و مرتب جوانه ی گندم به رفع کم خوابی و تقویت حافظه کمک می کند . جوانه گندم تازه را هر روز صبح ناشتا به صورت 1 قاشق غذاخوری خوب جویده و فرو دهید تا تاثیرات خود را نشان دهد

جوانه گندم

  • جواد جوادی

خواص و طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری در روز

دوشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۹:۴۲ ق.ظ

خواص و طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری در روز

خواص و طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری در روز در سایت جسارت

طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری ، چگونگی مصرف قهوه سبز برای لاغری ، مقدار مصرف قهوه سبز برای لاغری ،طریقه خوردن قهوه سبز برای لاغری،نحوه خوردن قهوه سبز برای لاغری،طرز خوردن قهوه سبز برای لاغری،بهترین روش مصرف قهوه سبز برای لاغری،طرز مصرف قهوه ی سبز برای لاغری،نحوه مصرف قهوه سبز لاغری،طرز مصرف قهوه سبز جهت لاغری،طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری،طریقه مصرف دانه قهوه سبز برای لاغری

طریقه مصرف قهوه سبز برای لاغری ، چگونگی مصرف قهوه سبز برای لاغری ، مقدار مصرف قهوه سبز برای لاغری

قبل از اینکه طرز دم کردن قهوه سبز را به شما آموزش دهیم، در ابتدا به این سوال پاسخ می‌دهیم که اصلا قهوه سبز چیست؟ قهوه سبز در حقیقت همان قهوه معمولی است. قهوه‌ای که هنوز نرسیده است و رنگ سبز آن هم دقیقا به دلیل کال بودن آن است. جالب است بدانید که قرص‌های مکمل یا نوشیدنی‌های قهوه سبز، از این قهوه سبز و کال تهیه می‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشنای قهوه را ندارد و بیشتر طعمی شبیه به یک دمنوش گیاهی را دارد.قهوه سبز به نسبت قهوه معمولی کافئین کمتری دارد. اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم قهوه سبز در حدود ۲۰ درصد قهوه معمولی کافئین دارد. در نتیجه بسیاری از عوارض ناشی از کافئین در آن کمتر است. در عوض قهوه سبز دارای مقادیر فراوانی کلروژنیک اسید است. جالب است بدانید کلروژنیک اسید به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در سیستم عصبی فعالیت می‌کند و عوامل ایجادکننده التهاب در سیستم عصبی را سرکوب می‌کند. این ماده به عنوان یک ملین در افراد مبتلا به یبوست کاربرد دارد.

طریقه مصرف قهوه سبز

قهوه ی سبز به صورت دانه های قهوه ی معمولی به فروش می رسند که شما می توانید آنها را خریداری نمایید. قهوه جوش خودتان را آماده کنید و به ازای هر فنجان آب باید یک قاشق چای خوری قهوه سبز را اضافه کنید و اجازه بدهید تا قهوه ی تان دم بکشد. معمولی برای اماده شدن غذا یک ربع دقیقه (۱۵ دقیقه) زمان لازم است. بعد از اینکه قهوه تان آماده شد آن را از صافی رد کنید و نوش جان نمایید.طمعی که این قهوه دارد با قهوه ی معمولی متفاوت است و شما در زمان مصرف قهوه ی سبز از خوردن نوشیدنی های دارای کافئین و یا مواد غذایی دوری کنید. در مراکز فروش معتبر نیز مکمل های قهوه ی سبز به صورت قرص یا کپسول به فروش می رسند. البته پیش از اینکه اقدام به مصرف نمایید حتما از یک مشاور تغذیه و پزشک کمک بگیرید و چند مکمل را با یکدیگر به صورت همزمان مصرف نکنید. عده ی از افراد که به کافئین حساسیت دارند باید با احتیاط بیشتری برای مصرف عمل کنند و ممکن است عوارضی نیز مانند استرس، تپش قلب و … را به دنبال داشته باشد. در واقع نتیجه می گیریم برای رسیدن به لاغری و چربی سوزی و کاهش دریافت کالری هیچ روشی نیست که بتواند یک شبه معجزه کند. شما باید فعالیت و تحرک های لازم را داشته باشید و همچنین به صورت اصولی و انجام رژیم های مناسب به تناسب اندام برسید

طرز دم کردن قهوه سبز

طرز دم کردن قهوه سبز خیلی ساده است. برای شروع بهتر است بدانید که دانه‌های قهوه سبز سفت‌تر از دانه‌های قهوه معمولی است. پس سخت‌تر آسیاب می‌شوند. برای حل این موضوع ابتدا دانه‌های قهوه سبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل قهوه جوش بریزید. حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش‌طعم‌تر خواهد شد. پس از گذشت این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و نوش جان کنید. برای اینکه قهوه شما طعم بهتری پیدا کند، می‌توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.

طریقه مصرف قهوه سبز با دانه قهوه

اگر از دانه قهوه استفاده می‌کنید ابتدا به اندازه‌ی 1 لیوان از آن را پر کنید. سپس دقت کنید اگر خیلی تمیز نیست ابتدا آن را از یک صافی عبور دهید تا مواد زائد آن جدا شود. تابه دیواره بلند خود را روی اجاق قرار داده و دانه‌ها را در آن بریزید. سپس با حجم همین لیوان 3 برابر آب به آن اضافه کنید ( 3 لیوان ). بطور کلی نسبت دانه قهوه به آب 1 به 3 است. به یاد داشته باشید که همیشه این نسبت را رعایت کنید.شعله اجاق را روشن کرده و آن را زیاد کنید. هنگامی که آب جوش آمد زیر شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت 12 دقیقه بصورت آهسته بجوشد. در طول این مدت به آهستگی هم بزنید و نگذارید دانه‌ها تنها در کف تابه باقی بمانند. پس از 12 دقیقه تابه را از روی اجاق برداشته و آن را از طریق یک صافی درون یک پارچ یا قوری بریزید. حالا قهوه سبز شما آماده است. اجازه دهید اندکی خنک شود. حال می‌توانید آن را درون فنجان ریخته و نوش جان فرمایید و یا اینکه حتی می‌توانید آن را درون یخچال نگهداری کرده و بعدا مصرف کنید.در برخی منابع ذکر شده است که پس از به جوش آمدن آب، اجازه دهید بیش از 12 دقیقه دانه‌ها در آب خیس بخورند و به صورت آهسته بجوشند اما تتوصیه ما به شما این است که این کار را انجام ندهید، زیرا بیش از این مدت باعث می‌شود قهوه‌ی شما تلخ‌تر شود و یا کافئین آن افزایش یابد که باعث می‌شود طعم ناخوشایندی به قهوه بدهد و از نظر سلامتی نیز ممکن است مناسب نباشد. پس برای دستیابی به بهترین نتیجه همان مقدار 12 دقیقه ایده آل و کافی می‌باشد. شما می‌توانید دانه‌های باقی مانده را در یخچال نگهداری کرده و یک بار دیگر از آن استفاده نمایید.

طریقه مصرف قهوه سبز با پودر قهوه

برای دم کردن قهوه سبز با پودر قهوه 2 روش وجود دارد : 1 ) به مقدار 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه سبز را درون یک قوری یا لیوان ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف کنید و سریع میل کنید. 2 ) به مقدار 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه سبز را درون یک صافی کاغذی یا پارچه تمیز بریزید و داخل آب جوش بگذارید. بعد از 10 دقیقه صافی را در آورید و دمنوش قهوه سبز خود را میل کنید. شما می‌توانید قهوه سبز را با استفاده از فرنچ پرس به راحتی تهیه نمایید.

طریقه مصرف قهوه سبز

بیشتر بخوانید :

در مورد خواص نارنج در طب سنتی و تاثیر آن برای پوست و مو

با فواید و خواص آلو سیاه برای دیابت بیشتر آشنا شوید

مضرات و خواص نعناع در بارداری و طب سنتی و تنگی نفس چیست

آشنایی با خواص نارنج برای پوست و سرماخوردگی و لاغری

آشنایی کامل با مضرات و خواص قهوه سبز در حاملگی و بارداری و شیردهی

  • جواد جوادی